Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Galerie

Výstavní prostor se nachází přímo v centru města, na úrovni hlavní ulice. Z této strany je galerie prosklená, takže získává dostatek přirozeného denního světla a je z hlavní komunikace snadno viditelná. Díky strategické poloze a propojenosti s Kulturním a kongresovým centrem Elektra slouží i ke kongresovým účelům.
Plocha galerie: 63 m2

Plánek galerie  ke stažení  ZDE

 

 

Galerie chce svou otevřeností nabídnout prostor všem umělcům a přinést do Luhačovic možnost prezentace zajímavých děl a autorů a doplnit tak nabídku kulturních zážitků nejen pro místní občany, ale i pro turisty, lázeňské pacienty a milovníky umění a historie, kteří do lázeňského místa zavítají. V celoročním výstavním cyklu jsou představováni jak regionální tvůrci vizuálního umění, tak respektovaní výtvarníci Moravy i Slovenska. Příležitostně ji zdobí i výtvarné práce dětí a žáků místních škol, slouží k prezentaci místních svazů v neposlední řadě k zajímavým tématickým výstavám.

Nahoru