Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Kino

V kinosále probíhají pravidelné filmové projekce D2. Kino je plně digitalizováno a celý systém splňuje standard "DCI" tj. Digital Cinema Initiative. Digitalizaci podpořil Státní fond pro podporu a rozvoj české kinematografie. Zaměřujeme se na speciální projekce pro děti a mládež, seniory atd ... Vedle své hlavní činnosti, pořádání filmových projekcí, je kinosál využíván také jako divadelní sál s kapacitou až 251 diváků. Je vhodný především pro pořádání konferencí, koncertů, divadelních představení, vzdělávacích přednášek aj. Ze všech míst našeho sálu je dobře vidět. Sál má výbornou elevaci. Ve foyeru kina je sociální zařízení a šatna. 

 

Předprodej vstupenek:

Městské turistické a informační centrum, tel. 577 133 980, mob. 608 326 255, e-mail: info@luhacovice.eu.

30 minut před začátkem projekce v pokladně kina, Masarykova 950, 763 26 Luhačovice.

On-line rezervace a platba, je možné přímo z prokliku v kalendáři akcí.

Rezervované vstupenky je nutné zakoupit 1/2 hodiny před představením. Nestane-li se tak, budou prodány případným zájemcům.

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK je vždy zahájen nejméně jeden měsíc před představením, proto DOPORUČUJEME vyzvednout si rezervace do 3 dnů před představením.

Vyhnete se tak frontám u pokladny a hlavně si dopřejete klidný, pohodově strávený kulturní zážitek.

 

Nahoru