Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava / Masky, kostýmy, maškary

7. 10. 2021 - 25. 9. 2022


Výstava / Jiří Petr Oksner / Luhačovice - čtvero ročních období

30. 4. 2022 - 13. 5. 2022

Vernisáž výstavy proběhne v sobotu 30. 4. v 15:00 hod.
Hudební vstup: Pavla Shönová, jazzová klavíristka
" Stejné místo, stejný motiv, stejný úhel pohledu, ale vždy jiné roční období. Na jaře rozkvetlé, v létě svěží a zelené, na podzim kouzelně barevné a v zimě zasněžené a klidné. Milované Luhačovice zachytil a do unikátních koláží poskládal vášnivý fotograf Jiří Petr Oksner."

Srdečně zveme.


Hudba tanec / Roztančené Luhačovice

8. 5. 2022 - 14. 5. 2022


Divadlo / Kaktusový květ

13. 5. 2022

Brilantní komedie, která skvěle kombinuje situační humor a romantiku.

Zubař Dr. Julian Wiston je velkým ctitelem ženské krásy. Teď právě má poměr s lehce naivní Toni Simmonsovou, kterého velmi miluje. Chce si ho vzít, avšak nejde to – Julian je ženatý a má tři děti. Nyní je ale všechno jinak, Julian se chce opravdu s Toni oženit. Ta však trvá na tom, že se musí sejít s jeho zatím platnou manželkou. Jenže, kde vzít manželku, když zubař žádnou nemá? Julian tedy přemluví svou upjatou kolegyni, zubní asistentku Stephanii, aby jeho manželku předstírala... A kolotoč bláznivých situací se rozjede naplno.Zubař má všechno pečlivě naplánované, ale to je právě chyba, protože po chodbě pobíhá pohledný mladý spisovatel jenom v ručníku, někde uniká plyn, přijíždí španělský svůdce, zubaře nahání sexuchtivé paničky a naše upjatá Stephanie se stane královnou diskotéky.... Jak tohle dopadne? Nebojte se – dobře. Nudit se rozhodně nebudete. A možná i dojde na slzy, jestli budou od smíchu nebo třeba od lehkého sentimentu, to už necháme na Vás...


Film / Ženy a život / PREMIÉRA

13. 5. 2022

Komedie / Romantický, Česko, 2022, 87 min
Režie: Petr Zahrádka
Příběh pojednávající o dvou sestrách, které jsou povahově rozdílné. Evě chybí ostré lokty a přebývá slepá víra, Ilona je volnomyšlenkářská, všeho schopná. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”.
Hrají: Eva Salvatore Burešová, Jakub Kohák, Jiří Lábus, Veronika Freimanová, Petr Buchta, Aneta Krejčíková, Jaromír Nosek, Barbora Mottlová

 


Prohlídka / Večerní Luhačovice s ochutnávkou vína

13. 5. 2022

Pojďte s námi na prohlídku...

Jedinečné lázně, uvolněná nálada. Prohlídka s degustací vína. Objednávky na tel. 577 133 980


Nahoru