Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava soukromého hasičského modelového muzea

4. 3. 2023 - 30. 3. 2023

Otevření výstavy proběhne v sobotu 4. 3. 2023 od 15:00 hod. Vítáni jsou návštěvníci z řad odborné i laické veřejnosti. Unikátní tématická sbírka patří sběrateli Tomáši Justovi.

Modely aut, modelová železnice, rozmanité předměty týkající se hasičské tématiky, dobové předměty ale i věci které se používali a používají dodnes. 


Hudba tanec / Smrtná neděla s vynášením Mořeny

26. 3. 2023

Dívčí obřadní obchůzka spojená s koncem zimy a nástupem jara. Vynesení, zapálení a házení „Mořeny“ do potoka. Při vynášení Mořeny se zpívají obřadní písně spojené s upálením smrtky, koncem zimy a vítáním jara.

Obchůzková trasa: pošta – ul. Dr. Veselého – Vila Lékárna (taneční vystoupení)  zapálení Mořeny a vhození do potoka.


Divadlo Pecka / Normálni debil 2 aneb Kalendárium / Robert Bellan

26. 3. 2023

Volné pokračování populární retro komedie Divadla Pecka.
Spolu se známým průšvihářem Norbertem Intribusem se tentokrát přeneseme do socialistických let osmdesátých. Nové příběhy hlavního hrdiny odehrávající se na střední škole, ve vojenském útvaru, nebo oblastním divadle se prolínají s historickými událostmi. Kdo zažil skutečný Discopříběh? Jak vlastně začala Sametová revoluce? Koho nejvíc ovlivnil legendární projev Milouše Jakeše? Kde byl poprvé spatřen bod G? Volné pokračování populární hry Roberta Bellana jako seriózní výlet do historie i parodická komedie. Na své si opět přijdou i milovníci retro vysílání Československé televize a dobové Pop music.
Scénář a režie: Robert Bellan
Hrají: D. Macháček, M. Vrtáček, A. Pospíchalová, D. Vaculík 

 


Nahoru