Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Seznam akcí

Výstava / Masky, kostýmy, maškary

7. 10. 2021 - 25. 9. 2022


Výstava marionet / Sváťovo dividlo

15. 10. 2021 - 7. 11. 2021

V galerii Elektraý výstava ze sbírek loutkoherců Sváťi a Alenky Horváthových z Litoměřic a ukázky vyřezávaných loutek Karla Husáka z Litoměřic a Jana Kaisera z Prahy.


Dětem / Míša Kulička / Sváťovo dividlo

5. 11. 2021

Loutkové představení pro děti Míša Kulička je klasická loutková pohádka v podání Sváťova dividla. Současně v galerii Elektra proběhne Výstava marionetze sbírek loutkoherců Sváti a Alenky Horváthových z Litoměřic a ukázky vyřezávaných loutek Karla Husáka z Litoměřic a Jana Kaisera z Prahy.

 Délka představení: 60 min.


TANEČNÍ KONCERT / Tocalo / Flamenco / SK

5. 11. 2021

On–line prodej vstupenek

Tocalo je profesionální hudební seskupení, které se formuje okolo přední slovenské tanečnice Libuši Bachraté. Tato produkce se věnuje flamencovému stylu a jeho fúzím. Skupina začala působit v Bratislavě v roku 2007, její složení je flexibilní. Libuše Bachratá spolupracuje s hudebníky ze Slovenska, Čech, Rakouska, Německa a Španělska.
V nejnovější koncertní premiéře s názvem Palo Santo zpívá Juan Cárdenas (ze Sevilly) a tancuje Lucía Ruibal (z Cádizu).
Dnes vystoupí výjimeční hudebníci, kteří působí hudebníci ve skupině Tocalo a v mnohých seskupení žánrově orientovaných na jazz nebo klasickou hudbu.
Tanec a tlesky: Libuša Bachratá (Bratislava)
Gitara a spev: Stanislav Kohútek (Bratislava)
Flauta a tlesky: Zuzana Fujacová (Bratislava)
Perkusie a tlesky: Matěj Konečný (Ostrava)
Délka představení 70 min.


Dětem / Míša Kulička / Sváťovo dividlo

5. 11. 2021

Loutkové představení pro děti Míša Kulička je klasická loutková pohádka v podání Sváťova dividla, loutkoherců Sváti a Alenky Horváthových z Litoměřic. Vhodné: od 3 – 10 let 120 Kč, délka představení: 60 min.


Nahoru