Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Kultura

Kulturní a kongresové centrum Elektra v Luhačovicích v je příspěvkovou organizací zřízenou městem Luhačovice za účelem zajišťování kulturní činnosti a udržování kulturních tradic, a to převážně na území města. Je pořadatelem, organizátorem a koordinátorem kulturních akcí, festivalů, divadelních představení, koncertů, výstav, jarmarků a jiných společenských akcí v oblasti kultury. V objektu pořádáme vystoupení umělců, plesy, taneční zábavy a další kulturní programy. Pro občerstvení návštěvníků je k dispozici bar se širokým sortimentem nápojů. Při tanečních zábavách a jiných podobných akcích zajišťujeme obsluhu v sále.

 

Předprodej vstupenek:

  • Městské turistické a informační centrum, tel. 577 133 980, mob. 608 326 255, e-mail: info@luhacovice.eu.
  • On-line nákup je možné přímo z prokliku v kalendáři akcí, nebo klinutím na odkaz níže a výběrem představení.
  • Rezervované vstupenky je nutné zakoupit 1/2 hodiny před představením. Nestane-li se tak, budou prodány případným zájemcům.
  • Doporučení: PŘEDPRODEJ VSTUPENEK je vždy zahájen nejméně jeden měsíc před představením, proto doporučujeme vyzvednout si rezervace  do 3 dnů před představením.Vyhnete se tak frontám u pokladny a hlavně si dopřejete klidný, pohodově  strávený kulturní zážitek.

 

Nahoru